Over Toogethr Cycles

Spaar voor beloningen of steun een goed doel in de buurt

Toogethr biedt in samenwerking met Gemeente Amsterdam reizigers de mogelijkheid om tijdens de sluiting van de Piet Heintunnel gebruik te maken van Toogethr Cycles, dé gratis fietsapp die je uitdaagt en beloont. Reed je wel eens door de Piet Heintunnel met de auto of de taxi? En heb je al nagedacht over een reisalternatief voor als de tunnel sluit? Pak de fiets, e-bike, speed pedelec of elektrische deelscooter en ga voor die beloning!

Toogethr Cycles maakt je rit gezonder, leuker & duurzamer. Met de app spaar je punten voor je gefietste kilometers. Die punten wissel je in voor een welverdiende beloning of doneer je aan één van de lokale goede doelen in de in-app webshop. Denk hierbij aan kortingsbonnen voor Bol.com, Zalando, HEMA, Bijenkorf, leuke bioscopen, lokale restaurants of een donatie aan de Cruyff Foundation, Plastic Whale Foundation of de Voedselbank Amsterdam. Hoe meer ritten je registreert, hoe groter je beloning!

Registreer je nu voor Toogethr Cycles, stap op de fiets en daag jezelf uit!

Waarom Toogethr Cycles?

  • Spaar punten voor leuke gratis beloningen uit de webshop!
  • Moet je in de stad zijn? Grote kans dat je met de fiets sneller bent.
  • Stimuleer je fysieke en mentale gezondheid door te fietsen.
  • Verminder de CO2-uitstoot en draag bij aan een schoner Amsterdam!

Hoe werkt Toogethr Cycles?

  • Open de app, geef aan welk type fiets je fietst en controleer of de GPS op je telefoon aanstaat.
  • Gebruik je een elektrische deelscooter? Tik dan op “Speed pedelec” als vervoersmiddel en je ritten worden geregistreerd.
  • Registreer je rit door op “Start” te drukken. Ben je aangekomen op de plaats van bestemming? Druk dan op “Stop”.
  • Sta je tijdens de rit voor een langere tijd stil? Druk dan op “Pauzeer fietsrit”. Zodra je weer verdergaat, kun je de rit hervatten door op “Hervat fietsrit” te drukken.
  • Vertrek je regelmatig op dezelfde tijd? Plan je ritten dan alvast in bij “Cycle alarms”.
  • Werk je nog vanuit huis of heb je zin in een uitdaging? Probeer ook eens één van onze persoonlijke challenges,  zoals “De Marathon” of “De Tour-de-France”, en daag jezelf uit!

Ook met mijn elektrische deelscooter spaar ik punten met Toogethr Cycles’

Wanneer verdien ik punten voor mijn rit?

Met de Toogethr Cycles app kun je punten verdienen door te fietsen of door een deelscooter te gebruiken. Kan jouw rit als alternatief voor de Piet Heintunnel worden gezien? Dan ontvang je punten voor je rit. Benieuwd hoe we dat bepalen? Lees dan snel verder.

‘Raakt’ jouw rit beide zones (A en B)? Dan verdien je punten voor je rit. Het maakt hierbij niet uit hoe ver je doorfietst, dus rij lekker door voor het maximale aantal punten. Het maximale aantal punten wat je per rit kunt verdienen is 100 en staat gelijk aan 20 kilometer!

Protip! Gebruik je een elektrische deelscooter? Selecteer dan ‘Speed Pedelec’ als type fiets.

Wanneer je genoeg punten hebt gespaard kun je deze uitgeven aan een leuke beloning uit de in-app webshop of doneren aan een goed doel in de buurt! Weet jij al waar jij voor gaat?

Meer weten? Ga dan naar onze veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar support@toogethr.com.